Nu voelt als Toen
Toen, toen was alles goed. Brood werd met liefde gemaakt. De sterke hand van de bakker kneedde het deeg en gaf het brood zijn eigen vorm.
In de bakkerij rijpt het voordeeg 24 uur voor de beste smaakontwikkeling. Vervolgens leggen de bakkers met liefde de laatste hand aan het brood.
Geniet van de krakend krokante korst, het volle aroma en het vakmanschap van de bakker.
Meer smaak
24 uur gerijpt voordeeg
E-nummer vrij

Meergranen van Toen
24 uur gerijpt | handgemaakt
Robuust meergranenbrood met rijke vulling van zaden en pitten. Ingrediënten: Volkoren tarwemeel, tarwebloem, zadenmix (lijnzaad, zonnepit, havervlokken), desem, zonnebloemolie, appelstroop, zeezout.

Honing & noten van Toen
24 uur gerijpt | handgemaakt
Mooi smaakpalet van ingrediënten, met een vleugje rozemarijn. Ingrediënten: Tarwebloem, desem, zeezout, honing, rozemarijn, notenmix, rozijnen, zonnebloemolie

Twister
24 uur gerijpt | handgemaakt
Borrelbrood met een verrukkelijke smaak en aangename bite. Ingrediënten: Durum tarwe, tarwebloem, desem, zeezout