Bakkerij Vedder
De Echte Bakker

Vakmanschap van Toen, maar wel anno Nu!

Nu voelt als Toen
Toen, toen was alles goed. Brood werd met liefde gemaakt. De sterke hand van de bakker kneedde het deeg en gaf het brood zijn eigen vorm.

In de bakkerij rijpt het voordeeg 24 uur voor de beste smaakontwikkeling. Vervolgens leggen de bakkers met liefde de laatste hand aan het brood.

Geniet van de krakend krokante korst, het volle aroma en het vakmanschap van de bakker.

Meer smaak

24 uur gerijpt voordeeg

E-nummer vrij

Haver van Toen

24 uur gerijpt | handgemaakt

Voedzaam brood met een rijke smaak en een fluweel zachte kruim. Ingrediënten: Volkoren havermeel, volkoren tarwemeel, tarwebloem, havervlokken, desem, appelstroop, zeezout.

Honing & noten van Toen

24 uur gerijpt | handgemaakt

Mooi smaakpalet van ingrediënten, met een vleugje rozemarijn. Ingrediënten: Tarwebloem, desem, zeezout, honing, rozemarijn, notenmix, rozijnen, zonnebloemolie

Spelt zonnepit van Toen

24 uur gerijpt | handgemaakt

Op de vloeg gebakken rustiek speltbrood met lekker spekkige kruim. Ingrediënten: 50% kloostereindvolkorenspelt, 50% speltbloem, desem, zonnepitten, zonnebloemolie, zeezout

Meergranen van Toen

24 uur gerijpt |  handgemaakt

Robuust meergranenbrood met rijke vulling van zaden en pitten. Ingrediënten: Volkoren tarwemeel, tarwebloem, zadenmix (lijnzaad, zonnepit, havervlokken), desem, zonnebloemolie, appelstroop, zeezout.

Twister

24 uur gerijpt | handgemaakt

Borrelbrood met een verrukkelijke smaak en aangename bite. Ingrediënten: Durum tarwe, tarwebloem, desem, zeezout

Bakkerij Vedder

Kerkstraat 3a
5751 BG Deurne
0493-312618

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten