Nu voelt als Toen    Toen, toen was alles goed. Brood werd met liefde gemaakt. De sterke hand van de bakker kneedde het deeg en gaf het brood zijn eigen vorm.        In de bakkerij rijpt het voordeeg 24 uur voor de beste smaakontwikkeling. Vervolgens leggen de bakkers met liefde de laatste hand aan het brood.        Geniet van de krakend krokante korst, het volle aroma en het vakmanschap van de bakker.

Meergranen van Toen

24 uur gerijpt | handgemaakt    Robuust meergranenbrood met rijke vulling van zaden en pitten. Ingrediënten: Volkoren tarwemeel, tarwebloem, zadenmix (lijnzaad, zonnepit, havervlokken), desem, zonnebloemolie, appelstroop, zeezout.

Honing & noten van Toen

24 uur gerijpt | handgemaakt    Mooi smaakpalet van ingrediënten, met een vleugje rozemarijn. Ingrediënten: Tarwebloem, desem, zeezout, honing, rozemarijn, notenmix, rozijnen, zonnebloemolie

Twister

24 uur gerijpt | handgemaakt    Borrelbrood met een verrukkelijke smaak en aangename bite. Ingrediënten: Durum tarwe, tarwebloem, desem, zeezout

Bakkerij VedderBakkerij VedderDe Echte Bakker
© 2024 Bakkerij Vedder